Prejsť na obsah

Ako si udržať pozitívne pocity a dosiahnuť svoje ciele?

Ako si udržať pozitívne pocity a dosiahnuť svoje ciele? - FutureCoffee.eu

V dnešnej dobe je stále viac ľudí, ktorí hľadajú spôsoby, ako si plniť svoje sny a vytvárať si vlastnú budúcnosť. Je to však cesta plná prekážok a výziev, ktorú môže zvládnuť iba ten, kto sa naučí pracovať s energiou a frekvenciou svojich myšlienok.

Preto je dôležité mať pri sebe niekoho, kto nám môže pomôcť a ukázať nám správny smer. Tréner vo vytváraní budúcnosti snov môže byť tým správnym sprievodcom, ktorý nám pomôže pri dosahovaní našich cieľov.

Jedným z najdôležitejších princípov, ktoré tréner vo vytváraní budúcnosti snov využíva, je zákon príťažlivosti. Tento zákon hovorí, že podobné priťahuje podobné, teda že naša energia a frekvencia ovplyvňujú to, čo sa deje v našom živote. Ak chceme teda dosiahnuť svoje sny a plány, musíme sa uistiť, že vysielame správnu frekvenciu, ktorá nás dovedie k úspechu.

 

Preto sme vyvinuli balíček odolných plastových kartičiek, ktoré pomáhajú udržiavať správnu frekvenciu našich snov. Tieto kartičky sú rozdelené do štyroch kategórií podľa ich využitia.

Každé ráno si môžeme vybrať jednu náhodnú kartičku na "zamyslenie", ktorá nás motivuje a pomáha nám udržiavať pozitívnu náladu.

Kartičky na "uvedomenie" si môžeme rozmiestniť na miesta v našom dome, či byte, kde ich budeme vidieť najčastejšie, aby nám slúžili ako pripomienka našich cieľov.

Večer pred spaním nám kartičky "triky" pomôžu zamerať sa na naše ciele a počas spánku nám pomôžu objaviť nové spôsoby, ako ich dosiahnuť.

A napokon, kartičky "afirmácie", ktoré nám pomáhajú dopĺňať si sebavedomie, kedykoľvek počas dňa.

Pridať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred publikovaním schválené

Limitovaná produkcia

Naša káva je limitovaná mesačne napraženými kilami

Zásada čerstvého praženia

Každé odoslané balenie obsahuje len čerstvo praženú kávu

Ste súčasťou komunity

Pri pití Future Coffee si naša komunita dobrosrdečných ľudí posiela energiu.

Expresné DPD dodanie

Všetko začne po prvej šálke ktorú môžete mať u Vás už od 24h