Prejsť na obsah

Future Coffee Classic - Vynikajúca organická káva so zemitou chuťou a plným telom.

Future Coffee Classic - Vynikajúca organická káva so zemitou chuťou a plným telom. - FutureCoffee.eu

Keď si predstavíme dokonalý deň, často to zahŕňa okamihy spojené s kávou. Niektorí z nás milujú svoju ranajšiu kávu, iní zase potrebujú kávu počas dňa, aby im dodala energiu. A ak ste jedným z tých, ktorí si kávu naozaj užívajú, mám pre Vás skvelú správu. Future Coffee Classic je organická kávová zmes, ktorá vám prináša tradičnú chuť, akú by ste mohli očakávať len z najlepších kávových plantáží.

Future Coffee Classic je exkluzívna pre znalcov, pretože prináša neopakovateľnú zážitok z pravej chuti kávy. Kávová zmes sa skladá z 50% Arabica a 50% Robusta, ktoré pochádzajú z Brazílie a Indie. Tento zložitý pomer kávových zŕn pridáva káve charakter a súčasne umožňuje, aby sa chuť tejto zmesi prejavila v plnej miere.

Okrem toho, Future Coffee Classic pochádza z kávových plantáží, ktoré sa nachádzajú v nadmorskej výške 1 000 až 1 300 metrov. Táto nadmorská výška spolu s typom pôdy sopečného pôvodu, tieňovými stromami ako ingas, pôvodné stromy a banánovníky, zrážkami v rozmedzí 1500 až 1800 mm/rok a priemernou ročnou teplotou 23 ° C, tvoria ideálne podmienky pre rast a zber kávových zŕn.

Samotný proces výroby Future Coffee Classic je vysoko kvalitný. Kávové zrná sú vyberané ručne a potom prejdú prírodným spôsobom prania. Po opláchnutí sa kávové zrno suší na slnku, aby sa udržala jeho prirodzená chuť a aróma. Celý proces výroby je vykonávaný úplne ručne, čo zabezpečuje, že každé zrno sa spracúva s maximálnou starostlivosťou a pozornosťou.

Keď sa dostanete k samotnej konzumácii Future Coffee Classic, oceníte jeho výnimočnú chuť. Káva má vynikajúco štruktúrovaný a komplexný čuch s arómami kakaových bôbov.

Objednáte si ju TU: https://futurecoffee.eu/products/classic-tradicna-zrnkova-kava

Pridať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred publikovaním schválené

Limitovaná produkcia

Naša káva je limitovaná mesačne napraženými kilami

Zásada čerstvého praženia

Každé odoslané balenie obsahuje len čerstvo praženú kávu

Ste súčasťou komunity

Pri pití Future Coffee si naša komunita dobrosrdečných ľudí posiela energiu.

Expresné DPD dodanie

Všetko začne po prvej šálke ktorú môžete mať u Vás už od 24h